قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۹/۱۲ - ۰۹:۰۳
حمید بهمنی در واکنش به جابجایی میرزا خانی؛

عملکرد مدیران فرهنگی با شعار «تدبیر و امید» سازگار نیست

این تصمیم در حالی گرفته شده است که همه به عملکرد موفق میرزا خانی واقف بوده اند و تنها پاسخی که از سوی مسئولان امر شنیده شده است، تحت فشار بودن برای اتخاذ این تصمیم است.

عملکرد مدیران فرهنگی با شعار «تدبیر و امید» سازگار نیست

 

به گزارش سراج24،خبر برپایی مراسم تودیع مدیرعامل سابق انجمن سینمای جوان تعجب بسیاری از سینماگران و هنرمندان را بر انگیخت. جابجایی مدیری موفق ؛همان خبری که هیچ کس منتظر شنیدن آن نبود.
روز گذشته حبیب ایل بیگی بر جایگاه هاشم میرزا خانی مدیرعامل انجمن سینمای جوان نشست و مراسم معارفه مدیر عامل جدید برگزار شد.
ایوبی رئیس سازمان سینمایی که بارها از عملکرد میرزا خانی ابراز خوشحالی کرده بود، در مراسم جشنواره فیلم کوتاه تهران در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر جابجایی وی به رضایتش از عملکرد میرزاخانی اشاره و گفته بود: واقعا از آقای هاشم میرزا خانی راضی هستیم و انجمن سینمای جوان در این چند سال اخیر به خوبی فعالیت داشته است .
بر همین اساس؛ حمید بهمنی کارگردان و مدیر سینمایی در گفت وگو با خبرنگار "آوینی فیلم" از جابجایی مدیران دلسوز به دلایل نامعلوم ابراز ناراحتی کرد و اظهار داشت:
باید توجه داشت مدیری که بعد از مدت ها سینمای جوان را دچار دگرگونی کرده و عملکرد مدیریتی‌اش نمونه بارز مدیریت موفق در سطح کلان بوده و به موفقیت‌های زیادی نیز در زمینه زیرساخت ها در سینمای جوان دست یافته است، از سمت خود برکنار می‌گردد. این جابجایی با صحبت های پیشین ایوبی و جنتی مبنی بر اینکه مدیران موفق در جایگاه خود خواهند ماند، متناقض است که مطمئنا تاسف دلسوزان سینما را نیز در پی خواهد داشت.
وی در ادامه با بیان اینکه مدیران باید در برابر هجوم نظرات و دخالت های مداخله جویان ایستادگی کنند، گفت: این تصمیم در حالی گرفته شده است که همه به عملکرد موفق میرزا خانی واقف بوده اند و تنها پاسخی که از سوی مسئولان امر شنیده شده است، تحت فشار بودن برای اتخاذ این تصمیم است. مدیران امروز سینما با توجه به همراهی شعار اعتدال و امید، باید بر روند کاری خود و ایستادگی در برابر زیاده خواهان و مداخله گران در سینما ادامه دهند و نگذارند نظرات سودجویان و رانت خواران بر عملکرد آنها تاثیر بگذارد.
وی عاملان و مداخله گران را مانع پیشرفت سینمای کشور خواند و افزود: این فشار ها از سوی رانت خواران و کسانی است که سالها پا بر گلوی سینما گذاشته اند و راه حرکت درست را بسته اند. این ها خود را مدعی العموم می دانند و مانع روند صحیح مدیران می شوند.
بهمنی تصریح کرد: چگونه می شود مشکلات عدیده سینما را با فشار های بی جهت که بر بالاترین مقام سینمایی کشور وارد شده است، حل کرد؟ آیا وقت آن نرسیده است با توجه به شعار اعتدال و امید دست زیاده خواهان در امور سینما را قطع کنید؟
آوینی فیلم گزارش داد، بهمنی در پایان با گلایه از تناقض در حرف و عمل مدیران سینمایی خاطرنشان کرد: مدیران امروز سینما باید پارادوکس رفتاری خود را تغییر داده و عملکرد شفاف ارائه دهند و اینکه کسانی مانع تصمیم گیری آنها شده اند را با صراحت معرفی کنند. باید امیدی را که وعده داده اند برقرار کنند و نگذارند این شعار به ناامیدی در سینما بدل شود. امید سینما گران به تدبیری است که ایوبی برای مشکلات آینده می اندیشد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••